Parijs - Delft
WaanzinnigReclame.nl SKF winkel sponsors Kohler Infinious Faculteit Industrieel Ontwerpen TU Delft


anke - 11 november 2006

Een overpeinzing

Die pont. Ik wordt steeds zenuwachtiger als ik eraan denk. De haast de onrust, de kans op mislukkig. Het missen. Het op de kant je droom weg zien varen. Huilen... Daar tegenover staat die ene andere optie: Via rotterdam, over antwerpen en brussel. Het is korter.Het is korter, maar:

Het is drukker. We kennen de weg niet. Het is drukker. Meer verkeer, meer stoplichten. We hebben als alles mee zit een fiets van 4 meter. Is het wel sneller? Hoe vaak moeten we de route voorrijden, of voor laten rijden, om ook hier zelfverzekerd van start te kunnen gaan? Wanneer gaan we de route verkennen? Deze winter, of volgende lente, of iemand anders? Koos? Nee...of? Hmm

De excelltabel geeft hoop maar geen uitsluitsel; nog teveel variabelen in het spel. Nog teveel mogelijkheden om de conclusies te verdraaien.

TomTom wellicht. Toch maar eens bellen naar die jongens. Weten hier vast meer over.

Nog steeds in overpeinzing. Mijn gevoel zegt dat ik gaan met de pont ga, maar dat ik uiteindelijk ga kiezen voor antwerpen brussel. TomTom bellen en knoop hakken.

 

 home styrkeprøvenscholentoer vorderingenistanbulrecordfiets winkelnieuws in 18 uur home contact sponsors in 13 uur? in 48 uur in 24 uur