Parijs - Delft
WaanzinnigReclame.nl SKF winkel sponsors Kohler Infinious Faculteit Industrieel Ontwerpen TU Delft


anke - 1 november 2006

Istanbul dus

Trainen; het moet gebeuren. Kilo s er af, conditie erbij. Maar vooral dat mentale moet weer op een rij.

Alleen aan een fiets werken is niet voldoende. Techniek en fysiek moet samengaan. Tegelijkertijd.

Reken even met me mee: Volgende zomer moet het gebeuren. Liefst op een zo rustig mogelijke dag, geen Tour de France die je in het zicht van de finish omverfiets, geen 14 juillet; liefst 's nachts eigenlijk. Een lekker zonnetje kan ook, briesje in de rug. De afgelopen zomermaanden negerend, kunnen we er vanuit gaan dat rond juni, juli wel van dat soort dagen te vinden zijn. Andere variabelen in het spel zijn vervolgens de tijd die je nodig hebt om te trainen. Vorige keer was dit een maand. Deze keer dus minimaal die tijd, en die afstand.

Er is ook nog zoiets als de Styrkeprøven. Een aardige generale op papier. Een wegwedstrijd in Noorwegen, die van Trontheim naar Oslo leidt. 540 km. Deze wordt verreden rond 22 juni. Stel we doen dit op de ligfietstandem. Stel hij blijft heel, en wij ook; dan kunnen we twee weken later naar Parijs. Rond 10 juli.

Trainen moet ruim voor de 22 juni, zeg ook een week of twee speling daar. Materiaal testen, aanpassen etc etc. Stel 10 juni terug, een maand ervoor weg; 10 mei op de fiets springen. Langs de Co voor haar verjaardag, en dan gelijk door naar ehmm..

Ja Istanbul dus. Het ligt daar zo mooi op de kaart. Zo n raar puntje van europa, die vernauwing. De doorgang naar daar waar het wel heel ver weg van huis begint te worden.

Istanbul. Hoe vaker je dat hardop zegt hoe mooier het klinkt. En dan die weg ernaar toe. Wenen, Praag, Budapest, Beograd, Sofya.. De balkan in.

3000km
140 per dag
8 landen
6 hoofdsteden

Istanbul. Istanbul – Amsterdam (Schiphol), enkele reis, 2 personen. Is geboekt. Geen weg terug meer. Of: De terugweg is er. De rest moet nog.

Istanbul. De plotse thuiskomst. En dat is nog maar het begin.

Wil je een stukje mee? laat even weten.

 

 

 

 home styrkeprøvenscholentoer vorderingenistanbulrecordfiets winkelnieuws in 18 uur home contact sponsors in 13 uur? in 48 uur in 24 uur